78195

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Ivan Cerny (e-mailem) --- 28. 9. 2006
Re: Vaření medového piva

Ta kniha by se klidně mohla jmenovat i "Drogy legálně, snadno a
rychle" a v Praze je za 105,-. Koho zajímá, proč se dnes do piva
přidává hlavně chmel, a kdo má rád recepty i několik století staré,
tak neváhejte.
Ivan

JČ> tak spoustu inspirace najdeš v překladu knihy "Posvátná a léčivá
JČ> *bylinná* *piva* - Tajemství prastarého kvašení ", která letos v létě
JČ> konečně dorazila do sítě "Levné knihy" za už přijatelných 100,- (nebo
JČ> 150,- ?) Kč. Je tam i pár receptů na piva použitím medu ..



Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 18820


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu